Cautare

61637 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud buzau" (4.64 secunde)
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 12:00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, l-au prins in flagrant la intersectia str. ... Gigel de 26 de ani, din jud.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
In noaptea de 15/16 noiembrie 2010, in jurul orei 00.00, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost indrumati prin Dispeceratul 112 - Sector 2 sa se deplaseze pe sos.
La data de 25 noiembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au prins in flagrant pe M. MARIUS de 20 de ani, B. VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul.
In noaptea de 17/18 decembrie 2010, in jurul orei 03,00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie i-au prins in flagrant pe aleea Barajul Bistritei, pe D. MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... - Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstreaza ceea ce se stia deja… si anume, faptul ca Educatia nu a fost, decat pe hartie, una dintre prioritatile Guvernului Ciolos!
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
In pietele din Romania vor fi scoase la vanzare legume dintre cele mai bizare. Printre ele se numara castravetele grenada, pepenele cu aroma de coniac sau rosia cu puf. Toate aceste legume sunt studiate si cultivate acum intr-o sera experimentala de la Buzau.
google-analytics.com